[Image: Naar de homepage] Contact

[Image: naar Linkedin]

Over Mij

Mijn naam is Yvonne Janssen.
Ik ben de eigenaar van Weezenhof.com Webdesign.
Het bedrijf is op 1 januari 2005 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nijmegen.

Ik maak websites, maar specialiseer mij in het ontwerpen van graphics: logo's, banners, buttons en ander grafisch materiaal, dat nodig is voor een website.

Na een aantal uiteenlopende banen te hebben gehad ben ik antropologie gaan studeren aan de Universiteit van Nijmegen. Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Na mijn studie heb ik gewerkt als freelance journaliste en was ik werkzaam als vrijwilligster.

Ons huis stond vol computers van mijn man. Ik was niet buitengewoon in computers geïnteresseerd, totdat mijn man mij in 1999 een website liet maken. Kort daarvoor hadden we aansluiting met het internet gekregen.
Ik was er verbaasd over hoe leuk en makkelijk het was en draaide snel een website in elkaar met tekst, plaatjes, muziek en een filmpje. Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen hebben, maar wist alleen niet wat voor bedrijf. Het idee kwam bij me op om te proberen geld te verdienen met het maken van websites.
Nadat er belangstelling was gebleken voor mijn websites, besloot ik om de stap te wagen en een webdesignbedrijf te beginnen.

[Yvonne Janssen]

[Weezenhof.com Webdesign]

[Skyline Weezenhof]